Heeft u ook wel eens korting gegeven, zonder te weten of uw klant dat nu echt wilde? Weet u echt waarom uw klant kiest voor uw product of dienst? En weet u dan ook waar u uw klant mee kunt helpen? De antwoorden op die vragen zijn een belangrijk onderdeel van activatie marketing, op het juiste moment op de juiste plaats voor de juiste persoon, het juiste aanbod.
De economie groeit weer en de consument wil meer besteden. Het juiste moment om te kijken of er nog mogelijkheden zijn in nieuwe kanalen en dan met welke producten. Touch Activation Marketing helpt u bij het maken van de juiste keuzes door een praktijk gerichte aanpak. Niet alleen vanachter het bureau, maar met beide benen in de markt.
De communicatie tussen marketing en sales kan soms moeilijk liggen. “Die van marketing zien nooit een klant" en “die van sales doen niet zoals we het bedacht hebben." Vast herkenbaar in vele gevallen. Door onze marketing en sales kennis kunnen we zorgen dat activaties en innovaties op de juiste manier eerst intern verkocht worden en daarna ook op juiste wijze extern verkocht worden.
Bij promotie management bedenken we niet alleen voor u de meest effectieve activatie, maar zorgen we ook voor de ontwikkeling van de promotie- en communicatie materialen, het zoeken naar premiums, het maken van sales presentaties, implementatie binnen uw CRM (bijvoorbeeld SalesMapp van Datlinq), etc. Ook de opvolging en bijsturen tijdens de promotie periode kunnen we voor u verzorgen.

Touch Activation Marketing voor effectieve marketing met een praktische aanpak voor uw marketing en sales activatie vraagstukken binnen foodservice en bakkerij

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw op het gebied van activatie marketing, business development, sales programma's of promotie management? Wilt u weten welke puzzelstukjes wij tot één geheel kunnen maken voor meer effectiviteit en rendement?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

info@touchactivationmarketing.eu

+31 (0)6 10887040