Foodservice is zeer breed met wel 20 subkanalen die allemaal verschillend lijken. Touch Activation Marketing biedt oplossingen voor alle bedrijven binnen foodservice met vragen van effectieve promoties tot business development, van leverancier, groothandel of keten. We maken de zaken eenvoudiger en effectiever door de consument (finale shopper) of eindgebruiker (professionele shopper) centraal te stellen.

De wereld van bakkerij verandert al jaren en dat gaat anders in België dan in Nederland. Echter de overeenkomst is de concurrentie van andere kanalen en hoe ga je daar als bakkerij en leverancier mee om? Touch Activation Marketing stelt de consument (finale shopper) centraal en benoemt vanuit daar de mogelijkheden om te groeien (business development) en effectiever (promoties en activaties) te kunnen zijn in de bakkerij markt.

Touch Activation Marketing voor effectieve marketing met een praktische aanpak voor uw marketing en sales activatie vraagstukken binnen foodservice en bakkerij

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw op het gebied van activatie marketing, business development, sales programma's of promotie management? Wilt u weten welke puzzelstukjes wij tot één geheel kunnen maken voor meer effectiviteit en rendement?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

info@touchactivationmarketing.eu

+31 (0)6 10887040