De communicatie tussen marketing en sales kan soms moeilijk liggen. “Die van marketing zien nooit een klant” en “die van sales doen niet zoals we het bedacht hebben.” Vast herkenbaar in vele gevallen. Door onze marketing en sales kennis kunnen we zorgen dat activaties en innovaties op de juiste manier eerst intern verkocht worden en daarna ook op juiste wijze extern verkocht worden. Wij geloven erin dat een marketeer ook een verkoper moet zijn, namelijk van innovaties en activaties. Door inzet van alle sales kanalen, direct en indirect kunnen wij adviseren hoe de middelen op meest effectieve wijze in te zetten om het meeste rendement te halen. Dit doen we door het analyseren van activiteiten uit het verleden, het praten met marketing en sales en indien mogelijk ook met uw klanten. Zo krijgen we een helder beeld, waar een en ander aangepast kan worden om de effectiviteit en rendement te verhogen.

Touch Activation Marketing voor effectieve marketing met een praktische aanpak voor uw marketing en sales activatie vraagstukken binnen foodservice en bakkerij

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw op het gebied van activatie marketing, business development, sales programma's of promotie management? Wilt u weten welke puzzelstukjes wij tot één geheel kunnen maken voor meer effectiviteit en rendement?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

info@touchactivationmarketing.eu

+31 (0)6 10887040