De economie groeit weer en de consument wil weer meer besteden. Het juiste moment om te kijken of er nog mogelijkheden zijn in nieuwe kanalen en dan met welke producten. Touch Activation Marketing helpt u bij het maken van de juiste keuzes door een praktijk gerichte aanpak. Niet alleen vanachter het bureau, maar met beide benen in de markt. Door alle puzzelstukjes te verzamelen. Dit doen we door middel van analyses van de beschikbare data, marktkennis en marktinzichten zorgen we voor een duidelijk inzicht in de meest kansrijke product-marktcombinaties. Na de keuze kunnen we ook zorgen voor een totale invulling van de marketing- en promotiemix. Indien gewenst kunnen we via salesprogramma's ook zorgen voor de daadwerkelijke implementatie in de markt.

Touch Activation Marketing voor effectieve marketing met een praktische aanpak voor uw marketing en sales activatie vraagstukken binnen foodservice en bakkerij

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw op het gebied van activatie marketing, business development, sales programma's of promotie management? Wilt u weten welke puzzelstukjes wij tot één geheel kunnen maken voor meer effectiviteit en rendement?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

info@touchactivationmarketing.eu

+31 (0)6 10887040