Touch Activation Marketing is in oktober 2015 opgericht door mij, Carolien Plevier. Ik heb ruim 15 jaar ervaring binnen diverse foodbedrijven (Beckers, FrieslandCampina en CSM Bakery Solutions) op het gebied van marketing en sales in Nederland en België. Mijn doelstelling is om de marketing en saleswereld binnen foodservice en bakkerij verder te helpen. Hoe? Verbinden in de keten binnen en buiten het bedrijf. Wij maken van alle losse puzzelstukjes een mooie puzzel, die u later ook weer zelf in elkaar kan zetten.

In deze 15 jaar heb ik vaak gezien dat de ideeën uitstekend zijn, maar dat uiteindelijk de daadwerkelijke implementatie een uitdaging vormt. Binnen foodservice en bakkerij is er inmiddels veel data beschikbaar, maar maak van al die data maar eens kennis en weet die kennis ook nog eens toe te passen. Naast data is zeker zo belangrijk de kennis van de markt, de verschillende kanalen en niet te vergeten de shopper. Touch Activation Marketing biedt een waaier aan diensten om u de juiste keuzes te laten maken en de juiste tools voor implementatie te kiezen en dit alles ook te borgen. En wat nog? Niet alleen het marketing stuk, maar ook in de sales implementatie kunnen wij u helpen. We doen dit niet alleen, we verbinden ook de juiste partijen met elkaar.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

De juiste keuze

We zorgen samen voor de juiste keuze van kanaal en product.

Meten is weten

Meten is weten, we doen de zaken op basis van data of verzamelen data waar nodig

Nooit alleen

We doen het nooit alleen, verbinden door de gehele keten heen en met de juiste partners

Touch Activation Marketing voor effectieve marketing met een praktische aanpak voor uw marketing en sales activatie vraagstukken binnen foodservice en bakkerij

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen betekenen voor uw op het gebied van activatie marketing, business development, sales programma's of promotie management? Wilt u weten welke puzzelstukjes wij tot één geheel kunnen maken voor meer effectiviteit en rendement?

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak:

info@touchactivationmarketing.eu

+31 (0)6 10887040